Access tisztító mondat

Mi az Access tisztító mondat?

Az Access Consciousness Tisztító mondatának szépsége, ereje és varázsa abban a képességben rejlik, hogy ki tudja tisztítani a rejtett dolgokat...

Access Consciousness tisztító mondat

Access Consciousness tisztító mondat? Azoknak a dolgoknak a nagy része, amit meg szeretnénk változtatni, nem kognitív és logikus; energetikailag jött létre és marad fenn. Az Access Consciousness tisztító mondatának ereje abban rejlik, hogy képes kitisztítani a rejtett dolgokat, amiknek nem is vagy tudatában, és amik beragasztanak! Kitisztítja a szavak mögött rejlő energiát. Ez egy egyszerű eszköz, amelyet emberek ezrei használnak világszerte minden nap arra, hogy szinte bármit megváltoztassanak, ami beragasztja, korlátozza vagy gúzsba köti őket. Tudj meg többet, és nézd meg a videót Dr. Dain Heerrel és Simone Milasasszal!

*A videóinkat számos nyelvre feliratozzuk. Kattints a beállításokra a videó jobb alsó sarkában, hogy bekapcsolhasd a feliratot és kiválaszthasd a nyelvet.

Mi lenne, ha néhány őrült kifejezés teljesen átformálná az életedet?

Az Access Consciousness hatékony eszközöket kínál a változtatáshoz és átformáláshoz. Ha vannak körülötted olyanok, akik már végeztek Access Consciousness tanfolyamot vagy telefonos kurzust, feltehetőleg hallottad már tőlük ezt a furcsa dolgot, ami teljesen idegenül hat, vagy talán meg sem hallottad, mert kisült tőle az agyad! (Ha kétséged lenne…ez egy jó dolog – azt jelenti, hogy a tisztító mondat varázsereje hat rád!)

Ezek az őrülten furcsa szavak alkotják az Access Consciousness tisztító mondatát – egy egyszerű eszközt, amelyet emberek ezrei használnak arra a világ minden táján, hogy folyamatosan könnyedséget, örömet és ragyogást teremtsenek az életükben.

Így hangzik: “Helyes, helytelen, jó és rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk, POVAD-ok és túlontúl”

Bármire használhatod, ami megrekeszt, korlátok között tart, vagy gúzsba köt.

Hogy működik az Access Consciousness Tisztító mondata?

Azoknak a dolgoknak a nagy része, amit meg szeretnénk változtatni, nem tudatos vagy logikus; energetikailag teremtjük és tartjuk fenn őket.

Idézz fel egy pillanatot az életedből, amikor igazán dühösnek érezted magad, bár logikus magyarázata nem volt a dolognak…tulajdonképpen nem az történt, hogy valamilyen energiának voltál tudatában?

Sok modalitás a szavak korlátozásait tisztítja ki. Az Access Consciousness a szavak mögött rejlő energiákat.

Az Access Consciousness Tisztító mondatának szépsége, ereje és varázsa abban a képességben rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak nem is vagy tudatában! Úgyhogy nem kell újra átélned egy helyzet fájdalmát, szenvedését a maga véres valójában ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó töltést kitisztítsd! Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Úgyhogy amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz, vagy nem működik számodra, ez felhoz egy energiát. Olyan ez, mint amikor töredezettségmentesítesz egy számítógépet. Feljön az energia, futtatod a tisztító mondatot, és ezáltal sokkal több tered lesz, hogy megteremts bármit, amit választasz!

Access Consciousness
Access Consciousness - BARS
Access Consciousness - FACELIFT
Access Consciousness - Alapozó

Szeretettel várlak a Facebook csoportomba, ahol rendszeresen jelentkezek videós tartalmakkal is. A csoporton belül személyesebb a kommunikáció és a bejegyzések alatt kérdezhetsz is. Már több mint 3000 vagyunk a csopiban!

Ide kattintva éred el a csoportomat.

Csatlakozz most!

Szeretettel várlak, ha most ismerkedsz az Access®
világával és szívesen megtanulnád, vagy ha ismételni szeretnél!

Jelentkezz még ma!

Kattints a fenti gombra és vedd fel velem a kapcsolatot, vagy hívj még ma!

Access Consciousness® hivatalos weboldala.
Érdeklődsz, de még nem döntöttél?
Várlak a Facebook csoportomban!
Kövess az Instagram-on és a Facebook-on!
Ne felejts el feliratkozni a hírlevelemre se!
És less be a YouTube csatornámra is és a TikTok-ra is!
Picture of Szabóné Horváth Andrea CF

Szabóné Horváth Andrea CF

Access Bars®, Body és Facelift® Facilitátor és test kezelő
Esse energetikai testkezelő
Theta Healing® konzulens, CFMW, Life Coach

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Kövess a közösségi médiában!

Gyere és csatlakozz a
Facebook csoportomhoz is!

Friss hírek a postaládádba!

2024.06.21.

Orfű

A Létezz Önmagadként fantasztikus Being You kalandtúra egy nagyon izgalmas témához érkezett, ez pedig a Női és Férfi szerepek. Valóban miből működik a férfi és a nő? Szeretnéd megtudni?

2024.07.04.

Orfű

Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy megváltoztathatsz bármit és mindent, ami szeretnél megváltoztatni az életedben.

AJÁNDÉK 5 részes videósorozat

Nők az üzletben

Örülök, hogy itt vagy!
Hova küldhetem az ajándékot?

AJÁNDÉK 5 részes videósorozat

Nők az üzletben

Örülök, hogy itt vagy!
Hova küldhetem az ajándékot?