Access Consciousness - BARS

Mi az Access BARS® tanfolyam és kezelés?

Az Access BARS kezelés és kurzus egy manuális terápiás technika, amely 32 különböző pontot tartalmaz a fejen. Ezeket a pontokat "Bars"-nak nevezik, és mindegyik különböző aspektusokhoz kapcsolódik, mint például a pénz, a kontroll, a kreativitás, az öregedés és még sok más.
KÖVETKEZŐ BARS KURZUS

Az Access Consciousness BARS kezelés és kurzus: Egy Út a Tudatosság és a Megújulás Felé

Mi az Access Consciousness BARS kezelés és kurzus? Sokan keresünk módszereket és technikákat, amelyek segítenek megkönnyíteni a mindennapjainkat, csökkenteni a stresszt és növelni a belső békénket. Ebben a keresésben bukkanhatunk rá az Access Consciousness BARS kezelésre és kurzusra, egy egyedülálló és forradalmi módszerre, amely az Access Consciousness keretében jött létre. De mi is pontosan az Access BARS, és hogyan segíthet nekünk?

Mi az Access BARS kezelés és kurzus?

Az Access BARS egy manuális terápiás technika, amely 32 különböző pontot tartalmaz a fejen. Ezeket a pontokat „Bars„-nak nevezik, és mindegyik különböző aspektusokhoz kapcsolódik, mint például a pénz, a kontroll, a kreativitás, az öregedés és még sok más. Az Access BARS kezelés során ezeket a pontokat finoman érintik, így segítve az energiák szabad áramlását és az esetlegesen felhalmozódott blokkok feloldását.

Kezdetben az Access Bars volt minden, amit az Access Consciousness® nyújtani tudott. A mai napig ez az Access Consciousness® összes eszközének alapja és magja, mert ha csak Access Barst kapnál és adnál, akkor végül tudatossá válnál.

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars®  kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Bars®  a világ több mint 170 országában alkalmazzák könnyen használható eszközként a családokban, iskolákban, üzleti életben, sportban, terápiás kezeléseknél…

Hogyan Működik az Access BARS kezelés és kurzus?

A BARS kezelés alapja, hogy az érintéssel aktiválják ezeket a pontokat a fejen. A kezelés célja, hogy segítse az agyat a régi minták, gondolatok, érzések és érzelmek elengedésében, amelyek korlátozhatják az egyént az életében. Sokan úgy írják le a tapasztalatot, mint egy mély meditációs állapotot, ami lehetővé teszi a belső béke és nyugalom érzését.

Az emberek jobb egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról, súlycsökkenésről, jobb szexről és kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről és még annyi minden másról számoltak be…

Az Access Bars®  emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit.

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz.

 • Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel.
 • Az egyik dolog, amely az Access Bars®  kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás.

Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni.

Az Access Bars® facilitálja a befogadást, amely különbözik minden más módszertől ebben a valóságban.

Miért Válasszuk az Access BARS-t?

 1. Stresszcsökkentés: Az Access BARS segíthet csökkenteni a mindennapi élet stresszét és szorongását.
 2. Tudatosság Növelése: A kezelés segít tisztábban látni a körülöttünk lévő világot és jobban megérteni önmagunkat.
 3. Pozitív Hatások: Sokan tapasztalnak pozitív változásokat az életük különböző területein, beleértve a pénzügyeket, kapcsolatokat és a testi egészséget.
 4. Nyugalom és Béke: A BARS kezelés mély nyugalmat és békét hozhat, ami hosszú távon is érezhető.

Hogyan Zajlik Egy Kezelés?

Egy tipikus Access BARS kezelés körülbelül 60-90 percig tart. A kezelés során a kliens kényelmesen fekszik, és a terapeuta finoman érinti a fejen lévő pontokat. Sokan beszámolnak arról, hogy a kezelés során mély ellazulást és nyugalmat élveznek, néhányan el is alszanak.

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

Mindenki más, tehát nincs “normális” Access Bars®  kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars® kezelés, hogy kipróbálod saját magad!

Egy kezelés kb. egy óra, konzultációval egybe kötve egybe kötve 1.5-2 óra.

“Amikor elkezded megváltoztatni a kapcsolódásodat a testeddel, akkor elkezd megváltozni a kapcsolatod mindennel, amihez kapcsolódsz”

A BARS Kezelés Hatásai

Az Access BARS kezelés hatásai személyenként változóak. Néhány ember már az első kezelés után jelentős változásokat észlel, míg másoknak több kezelésre van szükségük a kívánt hatás eléréséhez. A kezelések segíthetnek az érzelmi blokkok feloldásában, a tudatosság növelésében és az általános jólét javításában.

Ki Számára Ajánlott?

Az Access BARS mindenki számára ajánlott, aki nyitott az új tapasztalatokra és szeretné javítani életminőségét. Nincs korhatár vagy speciális előfeltétel, a kezelés bárki számára elérhető és alkalmazható.

A BARS Kezelés és a Személyes Fejlődés

Az Access BARS kezelések nem csak fizikai és mentális jólétet nyújtanak, hanem hozzájárulnak a személyes fejlődéshez is. A kezelések segíthetnek felszínre hozni és feldolgozni a régi traumákat, elakadásokat, ami által könnyebben haladhatunk előre saját önismereti útunkon. Sokan úgy találják, hogy a BARS kezelések után képesek új szemszögből tekinteni önmagukra és a világra.

Az Access BARS kezelés, kurzus és a Spirituális Út

Az Access BARS nem csak egy fizikai vagy mentális gyakorlat, hanem spirituális út is lehet. A kezelések segíthetnek mélyebben kapcsolódni önmagunkkal és a körülöttünk lévő világgal. Sokan arról számolnak be, hogy a BARS kezelések hozzájárultak spirituális útjukhoz és segítették őket abban, hogy közelebb kerüljenek belső igazságukhoz és életcéljukhoz.

Összefoglalás

Az Access BARS kezelés és kurtus egy rendkívül hatékony és mélyreható eszköz, amely segíthet a tudatosság növelésében, a stressz leküzdésében az életminőség javításában és hozzájárulhat az önismereti és spirituális fejlődéshez. A kezelés egyszerű, mégis mély hatású, és számos ember számolt be pozitív változásokról a kezelések után. A kezelések segítségével felszabadíthatjuk magunkat a múlt korlátozásaitól, és nyitottá válhatunk az új lehetőségekre. Ha készen állsz egy mély és pozitív változásra az életedben, az Access BARS lehet a tökéletes választás számodra, hogy elindulj ezen az úton.

Mi lenne, ha könnyedséged, örömöd és egységközösséged lehetne a testeddel, túl azon, amit most lehetségesnek tartasz?

Milyen lehetőségeid vannak az Access Bars®-al kapcsolatban?

 1. Ha csak élni szeretnél a Access Bars® kezelés által nyújtott pozitív hatásokkal és változást vinni az életbe, akkor a SZOLGÁLTATÁSAIM menüpontnál tudsz tájékozódni a testkezeléseimről és az árakat is ott találod.
  Lépj kapcsolatba velem és időpont egyeztetés után, szerettek várlak egy konzultációval egybekötött kezelésre a szalonomban.
 2. Abban az esetben, ha nem csak élvezni szeretnéd az Access Bars® hatásait, hanem másoknak is szeretnél segíteni, ill. a bevételeidet növelni, akkor szeretettel várlak a kurzusaimon, tanfolyamaimon.
  Gyere és sajátítsd el Te is az Access Consciousness® Bars technikákat.
  Értesülj elsőkézből az induló képzésekről, hírekről, eseményekről! Iratkozz fel a hírlevelemre, kövesd be a közösségi médiás csatornáimat, és nagy szeretettel várlak a zárt Facebook csoportomban is!
Access Consciousness
Access tisztító mondat
Access Consciousness - FACELIFT
Access Consciousness - Alapozó

Szeretettel várlak a Facebook csoportomba, ahol rendszeresen jelentkezek videós tartalmakkal is. A csoporton belül személyesebb a kommunikáció és a bejegyzések alatt kérdezhetsz is. Már több mint 3000 vagyunk a csopiban!

Ide kattintva éred el a csoportomat.

Csatlakozz most!

Szeretettel várlak, ha most ismerkedsz az Access®
világával és szívesen megtanulnád, vagy ha ismételni szeretnél!

Jelentkezz még ma!

Kattints a fenti gombra és vedd fel velem a kapcsolatot, vagy hívj még ma!

Access Consciousness® hivatalos weboldala.
Érdeklődsz, de még nem döntöttél?
Várlak a Facebook csoportomban!
Kövess az Instagram-on és a Facebook-on!
Ne felejts el feliratkozni a hírlevelemre se!
És less be a YouTube csatornámra is és a TikTok-ra is!
Picture of Szabóné Horváth Andrea CF

Szabóné Horváth Andrea CF

Access Bars®, Body és Facelift® Facilitátor és test kezelő
Esse energetikai testkezelő
Theta Healing® konzulens, CFMW, Life Coach

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Kövess a közösségi médiában!

Gyere és csatlakozz a
Facebook csoportomhoz is!

Friss hírek a postaládádba!

2024.06.21.

Orfű

A Létezz Önmagadként fantasztikus Being You kalandtúra egy nagyon izgalmas témához érkezett, ez pedig a Női és Férfi szerepek. Valóban miből működik a férfi és a nő? Szeretnéd megtudni?

2024.07.04.

Orfű

Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy megváltoztathatsz bármit és mindent, ami szeretnél megváltoztatni az életedben.

AJÁNDÉK 5 részes videósorozat

Nők az üzletben

Örülök, hogy itt vagy!
Hova küldhetem az ajándékot?

AJÁNDÉK 5 részes videósorozat

Nők az üzletben

Örülök, hogy itt vagy!
Hova küldhetem az ajándékot?